Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δράσεις συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"


Την Πέμπτη 8/5/2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης και υποψήφιοι του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επισκέφτηκαν τα Μανιάτικα και συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

« Η ιδιαίτερη σχέση που έχω με την περιοχή λόγω καταγωγής αλλά και πολλών συγγενών και φίλων που κατοικούν στα Μανιάτικα, με υποχρεώνει να βλέπω με ιδιαίτερη αγάπη κι ευαισθησία τα προβλήματα της περιοχής. Τα έργα του Μετρό στην οδό Αιτωλικού δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και εμπόρους της περιοχής και οφείλουμε να πιέσουμε την εταιρεία για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης. Οφείλουμε να παρέχουμε στους κατοίκους της περιοχής καθαριότητα στο μέγιστο βαθμό ακόμα και στο πιο στενό δρομάκι του Λόφου Βώκου. Οφείλουμε να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία ως προς την επιχειρηματικότητα για να ανοίξουν και πάλι όλα τα μαγαζιά που έκλεισαν κι ακόμα περισσότερα , δίνοντας κίνητρα με απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών στους νέους επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στην πόλη».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Καλογερόγιαννης, επισκέφτηκε το Σωματείο Εστιατόρων Πειραιά όπου και αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο κο Τσάκο Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κο Βέργο, τον ταμία κο Χήτο Μιχαήλ και το μέλος κο Καλύβα Κων/νο.

«Οφείλουμε να βοηθήσουμε το κλάδο σας με όλες μας τις δυνάμεις ως Δήμος Πειραιά. Οφείλουμε να σας δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε να δέχεστε μέγιστο όγκο τουριστών από την κρουαζιέρα αλλά και από τους όμορους δήμους. Σας προτείνω την δημιουργία διαφόρων μεγάλων εκδηλώσεων τους καλοκαιρινούς μήνες υπό την σκέπη του Δήμου Πειραιά ώστε οι τουρίστες να λένε ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι περνάω από τον Πειραιά. Μείωση των δημοτικών τελών έως ολικό πάγωμα για τρία χρόνια ώστε έμπρακτα να βοηθήσουμε να ξεπεραστεί η κρίση και στον κλάδο της εστίασης » δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης .

Το απόγευμα επισκέφτηκε το Β Δημοτικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης του Πειραιά και για μια ακόμα φορά συνομίλησε με την πρόεδρο της Β Δημοτικής Κοινότητας εκθέτοντας τις απόψεις του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». « Η περιοχή του Προφήτη Ηλία, της Καστέλας, του Πασαλιμανιού μπορεί να αναπτυχθεί τα μέγιστα και να αποτελέσει πόλο έλξης και επισκεψιμότητας από όλο το λεκανοπέδιο. Πρέπει να διευκολύνουμε την προσβασιμότητα προς τον Λόφο του Προφήτη Ηλία μετά τις τελευταίες μονοδρομήσεις που εφαρμόστηκαν στη πόλη με συγκεκριμένες τροποποιήσεις και παρεμβάσεις στην Λεωφόρο Γρηγ. Λαμπράκη. Έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε Δημοτικό ιατρείο και κέντρο Συνταγογράφησης στο Λόφο ώστε να διευκολύνουμε τους κατοίκους . Κυρίως όμως πρέπει να πιέσουμε ώστε να βελτιωθεί στο μέγιστο η συγκοινωνία της περιοχής και η σύνδεση της με το διοικητικό και εμπορικό κέντρο της πόλης.» τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης.


Την Παρασκευή το πρωί και ώρα 10:00 π.μ ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης θα περιοδεύσει στην περιοχή του Νέου Φαλήρου συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους. 

Επίσης, περίπου στις 12 θα περιοδεύσει στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και του Γηροκομείου Πειραιά.

Το απόγευμα και από ώρα 5.00 μμ θα βρίσκεται με υποψηφίους στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» στο Πασαλιμάνι επί της Πλατείας Κανάρη.