Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δραστηρίοτητες "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" Βερναρδάκη Αλεξάνδρα, Ιωαννίδου Ξένια, Μούγιος Πέτρος και Πρώιος Μάρκος , παρευρέθησαν στην τελετή θεμελίωσης του κτιρίου όπου θα στεγαστεί το Ράλλειο Γυμνάσιο & Λύκειο της πόλης μας.

Μετά την τελετή , ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης δήλωσε : "Σήμερα, είναι μια ιστορική ημέρα για την πόλη του Πειραιά αφού μετά από πολυετείς προσπάθειες ξεκινούν επιτέλους τα έργα για την ανέγερση ενός σύγχρονου εκπαιδευτηρίου όπως αρμόζει στο ιστορικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ραλλείου Σχολής. Εύχομαι να είναι η πρώτη αλλά και η τελευταία φορά που θεμελιώνεται το έργο αυτό και να μην περάσουν τρια ή τέσσερα χρόνια όπου θα επαναθεμελιωθεί από άλλον Υπουργό ή άλλον Δήμαρχο. Εύχομαι να τελειώσει επιτέλους και να μην μετατραπεί σε ένα σύγχρονο γεφύρι της Άρτας"

Μετά την τελετή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά επισκέφτηκε τα δυο νοσοκομεία της πόλης μας, το ΜΕΤΑΞΑ Αντικαρκινικό Νοσοκομείο και το Τζάννειο Γ.Ν.Ν. Πειραιά. και συνομίλησε με τους Διοικητές των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. 
Στο νοσοκομείο "ΜΕΤΑΞΑ" ο διοικητής κος Βλαχάκος Νικόλαος και στο Τζάννειο Νοσοκομείο ο διοικητής κος Παπαχρήστος Χρήστος, τόνισαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση του προυπολογισμού τους και τις ελλείψεις που παρουσιάζονται σε νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης δήλωσε οτι στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που κάνουν για την εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων. "Ο Δήμαρχος Πειραιά οφείλει να συνεργάζεται με τις Διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και να παρεμβαίνει πολιτικά, όπου και όσο μπορεί, και όταν αυτό είναι αναγκαίο, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή περίθαλψη των Πειραιωτών."

Στα δυο νοσοκομεία της πόλης συζήτησε και με εργαζομένους και ασθενείς και έγινε δέκτης παραπόνων, ειδικά στο Τζάννειο Νοσοκομείο, για δυσκολία πρόσβασης λόγω των μονοδρομήσεων που έχουν εφαρμοστεί στην πόλη του Πειραιά 




Την Τρίτη 6/5/2014 και ώρα 11.00 π.μ  ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης με υποψηφίους του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" θα περιοδεύσουν στα Καμίνια στις οδούς Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου
Επίσης, στις 1.30 μ.μ. θα επισκεφτούν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο γραφείο του για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πώληση του λιμανιού και να καταθέσουν τις απόψεις του συνδυασμού γύρω από το μείζον αυτό θέμα.
Το απόγευμα, στις 6.00 μμ θα συναντηθούν με την Ένωση Επαγγελματιών Περιπτεριούχων Πειραιά .