Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα του Αντώνη Καλογερόγιαννη

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που τίμησαν με την ψήφο τους την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και σε αυτήν την εκλογική μάχη. Την πιο δύσκολη εκλογική μάχη που δώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Από την μια πλευρά ο κομματάρχης Δήμαρχος με όλες τις γνωστές παλαιοκομματικές, παλαιολιθικές τακτικές και από την άλλη το επερχόμενο συνονθύλευμα συμφερόντων απροσδιορίστου ιδεολογικής ταυτότητας αλλά συγκεκριμένης κομματικής και επιχειρηματικής υποστήριξης.

Δώσαμε αγώνα δύσκολο και όμορφο, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με αποκλεισμούς και προσπάθειες φίμωσης του ανεξάρτητου συνδυασμού μας. Δώσαμε αγώνα έντιμο, αξιοπρεπή , κυρίως όμως δώσαμε αγώνα με καρδιά και ψυχή. Και δεν λυγίσαμε.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. Δεν μας εξαφάνισαν όπως ήθελαν κάποιοι. Εσείς όλοι, μας δώσατε και πάλι την δυνατότητα να ακούγεται η φωνή μας, η δική σας φωνή, στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Πειραιά. Μια φωνή πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ. Το έχουμε αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια παρουσίας μας στο δημοτικό συμβούλιο, το έχουμε αποδείξει εμπράκτως ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν, δεν μας καθοδηγεί κανένας παρά μόνο η αγάπη για τον Πειραιά μας. 

Μαζί προχωράμε για το καλό της πόλης μας.

Μαζί σχεδιάζουμε 

Μαζί δημιουργούμε τον Πειραιά που μας αξίζει.



Αντώνης Καλογερόγιαννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»