Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Συνεχίζουμε δυνατά

Την Δευτέρα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" περιόδευσε  στην λαϊκή αγορά του Νέου Φαλήρου επί της οδού Καραϊσκάκη . Επισκέφτηκε την περιοχή πέραν των γραμμών του ηλεκτρικού όπου εκεί, διαπιστώνει κανείς ότι πρόκειται για έναν άλλον Πειραιά, ένα Φάληρο με προβλήματα καθαριότητας, πρασίνου, παιδικών χαρών. "Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο συνδυασμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δώσει μεγάλη έμφαση στην αναβάθμιση των συνθηκών ζωής στην περιοχή αυτή. Οι γραμμές του Ηλεκτρικού δεν μπορεί να χωρίζουν το Φάληρο σε δυο ζώνες, και να νιώθουν οι Φαληριώτες που κατοικούν εδώ ότι είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού."

Κατόπιν επισκέφτηκε το Γ2 ΚΑΠΗ της Μυρτιδιώτισσας και συναντήθηκε με Πειραιώτες και Πειραιώτισσες , ενημερώνοντας τους για τα σχέδια του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.   "Τα ΚΑΠΗ οφείλουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Η μετατροπή τους σε ΚΗΦΗ δηλαδή Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων όπου κάθε ένας που έχει ανάγκη θα βρίσκει φροντίδα και περιποίηση και ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας. Καιρός είναι και στον Πειραιά να πράξουμε ότι οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας. Να δώσουμε αυτό που τους αξίζει στους απόμαχους της εργασίας αλλά όχι και της ζωής, στους πατεράδες μας και στις μανάδες μας".


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρακολούθησε τον τελικό του 6ου τουρνουά ποδοσφαίρου Πυροσβεστικών υπηρεσιών όπου την πρώτη θέση κατέλαβε ο 1ος Πυροσβεστικός Σταθμός Πειραιά. "Αποτελείτε όλοι εσείς οι Πυροσβέστες αθλητές παράδειγμα προς μίμηση. Έχετε κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό." δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης.


Την Τρίτη το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά θα περιοδεύσει με υποψηφίους του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" στους χώρους του αμαξοστασίου και σταθμού οχημάτων του Δήμου Πειραιά, στις υπηρεσίες πρασίνου και στο ηλεκτρολογικό.

Επίσης, στις 10:00 π.μ. θα περιοδεύσει στην περιοχή της Πλατείας Πηγάδας και της οδού Αντ. Θεοχάρη  στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα και γύρω στις 12:00 το μεσημέρι θα επισκεφτεί την λαική αγορά της Καστέλλας επί της οδού Καρατζά.

Το απόγευμα θα περιοδεύσει στην λεωφόρο Γρηγ. Λαμπράκη από την Ευαγγελίστρια έως το Πασαλιμάνι όπου και θα καταλήξει στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" επί της Πλατείας Κανάρη για συζήτηση με τους Πειραιώτες.