Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δράσεις Κυριακής 11/5/2014

Την Κυριακή 11/5/2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης συμμετείχε στην Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιά και στην αρτοκλασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά προς τιμήν του επισκόπου Περγάμου Αντύπα , προστάτη των οδοντιάτρων. Είχε την χαρά να συναντήσει για μια ακόμα φορά την πρόεδρο του Ο.Σ.Π. κα Μαρία Μενενάκου και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και να συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα του οδοντιατρικού κλάδου. 

Επίσης, παρακολούθησε το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και θαύμασε τις φιλότιμες προσπάθειες των συμμαθητών του να ….. θυμηθούν τα νιάτα τους. Δυστυχώς, η τάξη των αποφοίτων του ΄84 δεν επανέλαβε τον περυσινό θρίαμβο και ηττήθηκε από την ομάδα των αποφοίτων του ΄90 όπου και συμμετείχε ο φίλος και συναπόφοιτος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Σαλπέας.


Το απόγευμα της Κυριακής παρακολούθησε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Εθνικού για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και ενεθάρρυνε τις προσπάθειες των παικτών του Εθνικού για την επίτευξη του σκοπού τους.




Στο προεκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» είχε την χαρά να συζητήσει με πολίτες του Πειραιά για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και να τους ενημερώσει για τις λύσεις που προτείνει.


Την Δευτέρα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά θα επισκεφτεί την λαϊκή αγορά του Νέου Φαλήρου επί της οδού Καραϊσκάκη. 

Στις 11 .00 π.μ. θα επισκεφτεί το Γ2 ΚΑΠΗ της Μυρτιδιώτισσας και κατόπιν θα περιοδεύσει στην περιοχή της Μυρτιδιώτισσας.