Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αποκλεισμός και πάλι

Για μια ακόμα φορά ο συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» αποκλείστηκε από την εκπροσώπηση του σε τηλεοπτική λεκτική αντιπαράθεση ( debate ) ΟΛΩΝ των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά. 

Ο «έγκριτος» τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και οι «εξαίρετοι» δημοσιογράφοι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου , προσκάλεσαν τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο και τους υποψηφίους Δημάρχους Γιάννη Μώραλη, Θοδωρή Δρίτσα , Ελπίδα Παντελάκη και Ιωσήφ Βουράκη και ΑΓΝΟΗΣΑΝ τον Αντώνη Καλογερόγιαννη.

Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης , επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»  (συνδυασμός που υπάρχει από το 2006 και δίνει καθημερινά μάχες για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης του Πειραιά ) , δεν χωρούσε στο πάνελ. Τουλάχιστον αυτήν την «αστεία δικαιολογία» προέβαλαν οι υπεύθυνοι της ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ σε επικοινωνία που είχαμε από την παραμονή της εκπομπής. 

Κατανοούμε απόλυτα την κίνηση αυτή και είναι πλήρως δικαιολογημένη ! 

Πώς είναι δυνατόν να χωρέσει στο πάνελ των υποψηφίων ο Αντώνης Καλογερόγιαννης όταν ολόκληρο το κτίριο του ΣΚΑΙ είναι 0, 00 τ.μ. ;;;; Και βέβαια δεν χωράει ! 

Ένα κτίριο που στην ουσία ήταν κτίριο φάντασμα και απαλλασσόταν από την καταβολή του ΤΑΠ , άρα απαλλασσόταν και από την καταβολή του ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι ) , ένα τέτοιο κτίριο μηδενικών τετραγωνικών πώς είναι δυνατόν να χωρέσει τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά που είχε αναδείξει το θέμα με παρεμβάσεις του στα δημοτικά συμβούλια και είχε επιμείνει για την διαλεύκανση της όλης υπόθεσης ;

Θα περιμένουμε την πρόσκληση από τον έγκριτο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έστω και μετά τις δημοτικές εκλογές ! Έστω και τότε, θα έχουν κάνει ένα μικρό βήμα προς την κατεύθυνση της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης.



Χάρης Αρζόγλου 
Γραφείο Προβολής & ΜΜΕ
«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
Ηρ.Πολυτεχνείου & Δραγάτση 8 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18535 Τηλ: 210 4176766 / 210 4176769