Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Λίγο πριν ψηφίσεις.....

Η ψήφος σου είναι η δύναμη σου. Μην την σπαταλήσεις !

Σκέψου πριν ψηφίσεις.

Αποφάσισε για την πόλη μας και με το μυαλό και με την ψυχή.


Αυτοί που υπηρέτησαν τα κόμματα τους, και μόνο αυτά, δεν έχουν θέση στην πόλη μας. 

Αυτούς που δεν κόλλησαν ούτε ένα ένσημο εργασίας και άλλαζαν τη μια κομματική ή κυβερνητική θέση μετά την άλλη, δεν τους χρειάζεσαι. Αυτοί που φταίνε για την σημερινή κατάσταση όλης της χώρας και ειδικά του Πειραιά , δεν μπορεί να εξαγνιστούν στην κολυμβήθρα του «κόμματος που λέγεται Πειραιάς».

Δεν χρειάζεσαι όμως κι αυτούς που θέλουν να «παίξουν μπάλα» με την πόλη μας. Αυτοί που χρησιμοποιούν όλα τα παλαιά και φθαρμένα πολιτικά υλικά της πόλης, δεν μπορούν να ισχυρίζονται ότι πρεσβεύουν το νέο και το άφθαρτο.

Με όπλο μας την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση του Αντώνη Καλογερόγιαννη, αλλά και τον δυναμισμό των νέων ανθρώπων που μετέχουν στην ανεξάρτητη Πειραιώτικη δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» , θέλουμε την στήριξη σου. 

Για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που θέλει ο κάθε ένας απλός Πειραιώτης. Όλα αυτά που τόσα χρόνια ζητάμε και κανείς δεν υλοποιεί. Καθαρή πόλη σε όλους τους δρόμους, σε όλες τις γειτονιές, σε όλα τα πεζοδρόμια. Κάθε σχολείο και μια πράσινη αυλή. Κάθε δημόσιο κτίριο και μια πράσινη στέγη. Κάθε διαμέρισμα κι ένα Δημοτικό Ιατρείο. 

Για να μην μας πάρουν τίποτα από ότι μας ανήκει. Το λιμάνι της καρδιάς μας, ο ΟΛΠ , είναι δικό μας, των Πειραιωτών, δεν το ξεπουλάμε, δεν το χαρίζουμε. 

Ενάντια σε κάθε λογική μνημονίου και τρόικας, διεκδικούμε την διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους του Δήμου . 

Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε την πόλη που θέλουμε.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε.