Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Άλλοι μιλάνε στα κανάλια κι άλλοι μιλάνε με τους εργαζομένους και τους πολίτες

Το Τμήμα Κίνησης Οχημάτων , το τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων και το Τμήμα Ειδικών Συνεργείων Καθαρισμού επί της οδού Ρετσίνα,  επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».


Είχε την ευκαιρία να δει από πολύ κοντά τον τρόπο και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς για την καθαριότητα της πόλης μας.. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για την βελτίωση των συνθηκών και των προσφερομένων υπηρεσιών στον πολίτη. 

«Για μια ακόμα φορά θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου πρέπει να παραμείνουν υπό δημοτικό καθεστώς και δεν πρέπει με οιονδήποτε τρόπο να παραχωρηθούν σε ιδιώτες. Αυτό μάλιστα , όπως και άλλα σημαντικά ζητήματα της πόλης μας ( πώληση μετοχών ΟΛΠ κλπ) πρέπει να αποτελούν κοινή δέσμευση όλων των υποψηφίων Δημάρχων. Κι επειδή τα λόγια είναι εύκολα για όλους, ακόμα και για αυτούς που υπηρετούν με επιτυχία τα επιχειρηματικά συμφέροντα , προτείνουμε την έγγραφη δέσμευση περί μη ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας. Όλοι μας πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των εργαζομένων στην εργασία με έργα κι όχι με λόγια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης


Το υπόλοιπο πρωινό περιόδευσε με στελέχη του συνδυασμού στην περιοχή της Πλατείας Πηγάδας, Πλατείας Σερφιώτη, Πλατείας Κανθάρου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της 1ης Δημοτικής Κοινότητας. Έγινε αποδέκτης παραπόνων για το επίπεδο καθαριότητας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της περιοχής καθώς επίσης και στην δυσκολία μετακίνησης των κατοίκων προς το κέντρο της πόλης λόγω των πρόσφατων μονοδρομήσεων.



Το απόγευμα, περιόδευσε στην λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη από την Ευαγγελίστρια έως το Πασαλιμάνι και συζήτησε με τους πολίτες τα προβλήματα της περιοχής που έχουν να κάνουν κυρίως με το κυκλοφοριακό αλλά και με την έλευση του Τράμ στην πόλη μας μέσω της Γρηγορίου Λαμπράκη. Επανέλαβε για μια ακόμα φορά την πλήρη αντίθεση του στην διέλευση του Τραμ από αυτήν την περιοχή και δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για την αλλαγή διαδρομής του μέσου αυτού.


Το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης θα επισκεφτεί την περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς ( περιοχή πλατείας Νεράιδας ).

Το μεσημέρι θα συμμετέχει σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Κανάλι Ένα του Πειραιά αναλύοντας τις βασικές θέσεις του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Το απόγευμα και ώρα 4:30 μμ θα συναντηθεί με το νέο Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στα γραφεία του συλλόγου και στις 18.30 θα μετέχει σε ημερίδα – συνάντηση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής με σκοπό την ενημέρωση των αιρετών της πόλης για θέματα που αφορούν την Σχολική Επιτροπή της Ιωνιδείου Σχολής, και το θεσμό των προτύπων σχολείων