Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Δράσεις συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης με υποψηφίους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επισκέφτηκε την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά και συνομίλησε με τον Διοικητή κο Σαξιώνη Βασίλειο και τον Υπεύθυνο Πυρασφαλείας κο Τριπολιτσιώτη Άγγελο.

Στη συζήτηση ετέθησαν ζητήματα που αφορούν την συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής. Μάλιστα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ως προς την εξασφάλιση απρόσκοπτης και χωρίς παρεμπόδισης διέλευσης των πυροσβεστικών οχημάτων από όλους τους δρόμους και πεζοδρόμους της πόλης. «Θα είναι πολύ λυπηρό να θρηνήσουμε θύματα επειδή το Πυροσβεστικό όχημα δεν μπορεί να περάσει λόγω παράνομης κατάληψης των πεζοδρόμων από προεκτάσεις καταστημάτων (πέργκολες) και τραπεζοκαθισμάτων. Ο Δήμος οφείλει να ελέγχει και να υποχρεώνει ΟΛΟΥΣ στην τήρηση των νόμων ». 

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ με τον οποίο συζήτησαν τους τρόπους συνεργασίας Δήμου και Εκκλησίας ώστε να αντιμετωπιστεί στο μέγιστο βαθμό η ανθρωπιστική κρίση που πλήττει έντονα την πόλη μας. «Είμαστε πραγματικά τυχεροί οι Πειραιώτες που διαθέτουμε τον συγκεκριμένο Ποιμενάρχη. Ο Σεβασμιότατος Πειραιώς αποτελεί για τους Πειραιώτες τον αδελφό και πατέρα ταυτόχρονα. Επιβάλλεται , ο Δήμος Πειραιά να σταθεί στο πλευρό της Μητρόπολης και να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην αποστολή της. Εμείς, σαν ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» στεκόμαστε δίπλα στον άξιο Ποιμενάρχη μας με όλες μας τις δυνάμεις γιατί αυτό επιβάλλεται για το κοινό καλό της πόλης και των δημοτών ».

Την Πέμπτη το πρωί και ώρα 10.00 π.μ ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά θα περιοδεύσει στην Ε δημοτική κοινότητα ( Λακωνίας – Παλαμηδίου – Βλαχάκου – Αιτωλικού)

Την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί με την Ένωση Εστιατόρων Πειραιά στα γραφεία της ένωσης.

Το απόγευμα και ώρα 7:30 μμ θα επισκεφτεί τα γραφεία του Β Δημοτικού Διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης.