Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δηλώσεις στο Raporto News

Αντώνης Καλογερόγιαννης: «Ο Μαρινάκης, το debate και ο ΟΛΠ»

1623671_10203268288568199_142576211_n

«Παραμένω πιστός στον προεκλογικό μου αγώνα, έχω ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο είμαι περήφανος και θα δώσω τη «μάχη» μου στις δημοτικές εκλογές» τονίζει σε δηλώσεις του στο «Raporto News» ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν διστάζει να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του για την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη που ανακοινώθηκε πρόσφατα και έχει ταράξει τα νερά του μεγάλου λιμανιού.
«Δεν θα με πείραζε καθόλου κάθε άνθρωπος που νιώθει ότι θέλει να προσφέρει και έχει αγνά αισθήματα και προθέσεις για τον Πειραιά να είναι υποψήφιος. Το να κατεβαίνει  όμως υποψήφιος κάποιος και να έχει το αφεντικό του υφιστάμενο στο Δημοτικό Συμβούλιο, δείχνει ότι κρύβονται άλλα από πίσω…».
Κι εξηγεί: «Με λίγα λόγια και για να παραμείνουμε στην ουσία, προτείνω όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να δεσμευτούν τώρα εγγράφως, ότι μετά τις εκλογές δεν θα πουληθεί ούτε μια μετοχή του ΟΛΠ. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει το μνημόσυνο του ΟΛΠ…»
Ναι στο debate
Ανοιχτός στο debate που πρότεινε ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας είναι ο Αντώνης Καλογερόγιαννης. «Με ενδιαφέρει και επικροτώ τον δημόσιο διάλογο με τους συνυποψήφιους Δημάρχους. Θεωρώ ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να θέτουν τις ερωτήσεις τους οι πειραιώτες και εμείς να παραθέτουμε τις θέσεις μας. Δεν είμαι όμως υπέρ σε αυτό που παρατηρούμε τώρα, δηλαδή να γίνεται διάλογος μέσω ανακοινώσεων.  Πάντως το debate δεν είναι κάτι καινούριο. Θυμίζω ότι στις εκλογές του 2010 ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Μαντούβαλος είχε ζητήσει δημόσιο διάλογο σε γειτονιές του Πειραιά. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω διαθέσιμος για debate όπου και όποτε κανονιστεί».
Μαρία Φωκιανού για την εφημερίδα Raporto