Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Συνάντηση με υποψ.Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιάννη Μοίρα

Με τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Αντώνη Καλογερόγιαννη, ο οποίος έχει λάβει πολιτική στήριξη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης του Κινήματος, συναντήθηκε και είχε μακρά συζήτηση ο Γιάννης Μοίρας, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Πειραιά με το συνδυασμό "Αττική: Συμμέτοχοι στο Αύριο" του Παύλου Χαϊκάλη.

Στη συνάντηση, η οποία φιλοξενήθηκε στο εκλογικό γραφείο του Αντώνη Καλογερόγιαννη στην οδό Δραγάτση στον Πειραιά, έγινε ανάλυση των βασικών θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους και την πόλη του Πειραιά, καθώς και συζήτηση σε σχέση με την πορεία των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά έκανε την ακόλουθη δήλωση σε δημοσιογράφους: "Ο Αντώνης Καλογερόγιαννης υπηρετεί με συνέπεια το χώρο της αυτοδιοίκησης και την πόλη στην οποία οι περισσότεροι από εμάς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Ξέρει καλά τα θέματα του Πειραιά και έχει τις λύσεις. Επίσης, η υποψηφιότητά του αποτελεί απάντηση στον παλαιοκομματισμό και τα κυκλώματά του, στους εκλεκτούς της μνημονιακής συγκυβέρνησης, αλλά και όσους φέρνουν τον αμοραλισμό και στο χώρο της αυτοδιοίκησης οικειοποιούμενοι σύμβολα και ιδέες που ανήκουν σε ολόκληρο το λαό του Πειραιά. Ο Αντώνης Καλογερόγιαννης αποτελεί έντιμη επιλογή για τον ψηφοφόρο και το δημότη".

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, τόνισε "Ο Γιάννης Μοίρας αποτελεί την σίγουρη επιλογή για τους πολίτες της περιφέρειας του Πειραιά. Επιλογή εντιμότητας, πολιτικού ήθους. Μαχητής και αποφασιστικός, νέος και δυναμικός με καθαρό μυαλό και καθαρά χέρια. Δίπλα στον Παύλο Χαϊκάλη μπορεί να προσφέρει πολλά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και τους δημότες. "