Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Καλωσόρισμα του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά

Την Μεγάλη Πέμπτη , ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Πέτρο Μούγιο, υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ. ε.α και Χαράλαμπο Βέντο, Οδοντοτεχνίτη, επισκέφτηκε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο κο Τσαρδινάκη Κωνσταντίνο.

Η πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση είχε και ουσιαστικό περιεχόμενο. Ο Αντώνης Καλογερόγιαννης ενημέρωσε από την πλευρά του ( ως νυν Δημοτικός Σύμβουλος ) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς στον τομέα της ασφάλειας των πολιτών, της αυξημένης εγκληματικότητας στην πόλη μας, την αναζωπύρωσης του παρεμπορίου μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Μούγιος, ως υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α , δεσμεύτηκε στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή ότι ο συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» βρίσκεται, και θα βρίσκεται, στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας και θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας για τους δημότες της πόλης του Πειραιά . 

«Η ασφάλεια των πολιτών προέχει και η σημερινή επίσκεψη στο Νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο Τσαρδινάκη Κωνσταντίνο έχει ουσιαστικό περιεχόμενο και όχι μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Δηλώνουμε συμπαραστάτες στο έργο της ΕΛ.ΑΣ. και ζητάμε από την κεντρική εξουσία την πλήρη στελέχωση με ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά , ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στον Πειραιά. Ζητάμε την αποδέσμευση της Ελληνικής Αστυνομίας από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας ώστε να δοθούν τα κονδύλια που απαιτούνται για πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό και για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού» δήλωσε μετά την συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης.

Γραφείο Προβολής & Μ.Μ.Ε
«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
Ηρώων Πολυτεχνείου & Δραγάτση 8,  ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 18535
Τηλ : 210 4176766  /  210 4176769