Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Συνεργασίες και ανταλλαγή απόψεων με όλους

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης συναντήθηκε με τον τ.πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και υποψ. Ευρωβουλευτή με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κο Γιώργο Ζησιμάτο και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Αθηνών κο Άγγελο Παπαλεξόπουλο ( συνδυασμός Βασίλη Καπερνάρου) στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» στον Πειραιά.



Ο κος Παπαλεξόπουλος Άγγελος , ως Νομικός και Ανώτατος Αξιωματικός ε.α., ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών , να επανασυσταθεί η Δημοτική Αστυνομία , να ελεγχθεί το παρεμπόριο, να αποκατασταθεί ο φωτισμός της πόλης .

Με την εμπειρία του σε θέματα εμπορίου ο κος Ζησιμάτος Γιώργος πρότεινε σωρεία λύσεων για την λειτουργία της αγοράς, πρότεινε τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να βοηθηθούν οι έμποροι των πόλεων από τις δημοτικές αρχές .

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι πολλές από τις λύσεις που προκρίθηκαν, θα περιληφθούν στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών και θα κοινοποιηθεί στον Πειραϊκό λαό.

Γραφείο Προβολής & Μ.Μ.Ε.
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
www.pireasoloimazi.gr
contact@pireasoloimazi.gr