Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο Ανεξάρτητος Υποψ. Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης στο Κανάλι 1

Επίσκεψη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι1» πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιάς, όλοι μαζί».

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο Κανάλι 1 αποτελούμενη από τον κο Πολυχρονιάδη, τον κο Πηλιαρό, τον κο Καραλόγο, τον κο Μπαρδούνια, τον κο Ασβεστόπουλο και άλλους, ενημέρωσε διεξοδικά για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός καθώς και για τους προβληματισμούς των εργαζομένων σχετικά με το μέλλον τους εν μέσω διοικητικών αλλαγών του «Καλλικράτη».

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η αγάπη, η όρεξη και το έργο των εργαζομένων στο Κανάλι 1, (το οποίο μάλιστα, πολλές φορές αγγίζει τα όρια του πρωταθλητισμού για τις ανάγκες της ειδησεογραφίας) απεικονίζεται στην αναγνωσιμότητα του δημοτικού ραδιοφώνου από τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.

Ο κος Καλογερόγιαννης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συμφώνησαν με τους εργαζομένους ότι το κανάλι θα πρέπει να μένει μακριά από μικροπολιτικές μιας και ανήκει στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά και θα πρέπει να αποτελεί βήμα ανάδειξης των προβλημάτων της πόλης καθώς και αρωγός σε κοινωνικά θέματα και θέματα πολιτισμού.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση του παλαιού τεχνολογικού εξοπλισμού ως εφεδρικό ή και για εκπαίδευση φοιτητών και νέων εργαζομένων. Ο κος Καλογερόγιαννης δεσμεύτηκε για το μέλλον των εργαζομένων στο Κανάλι 1 και την ίση εφαρμογή του Νόμου (Καλλικράτης) για όλους. Δεσμεύτηκε για την μεταστέγαση των υπηρεσιών του σταθμού σε σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου, ώστε να βελτιωθούν οι κακές συνθήκες εργασίας και να μην ξοδεύονται χρήματα του δήμου σε ενοικιάσεις κτιρίων.

Όπως αναφέρεται και στο όνομα του συνδυασμού μας «Πειραιάς, όλοι μαζί», πρέπει να δούμε το δημοτικό ραδιόφωνο ως μια υπόθεση που αφορά ΟΛΟΥΣ τους Πειραιώτες, και ειδικά τους αιρετούς. Μακριά από μικροκομματικές και συντεχνιακές νοοτροπίες, μπορούμε να δουλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (εργαζόμενοι και Δημοτική Αρχή) για να εξασφαλίσουμε το μέλλον του ραδιοφωνικού σταθμού.