Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"  και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καλογερόγιαννης, τόνισε μεταξύ άλλων.
" Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και μια παραγωγική θητεία προς όφελος του Πειραιά. Ο συνδυασμός "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", έχει αποδείξει στις προηγούμενες θητείες,  ότι ασκεί παραγωγική και δημιουργική αντιπολίτευση με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του Πειραϊκού λαού. Κι αν μου επιτρέπεται να σας κάνω μια προτροπή , αν όχι συμβουλή. Να έχετε ανοιχτή την πόρτα του Δημαρχιακού γραφείου , να ακούτε τα παράπονα του Πειραιώτη , να προσπαθείτε να επιλύετε τα προβλήματα του και να μην "ζαλιστείτε" ούτε από το ύψος της εξουσίας ούτε να επιδείξετε αλαζονεία κατά την άσκηση της εξουσίας σας, όπως  το έπραξαν στο παρελθόν ( είτε κοντινό είτε μακρινό) κάποιο προκάτοχοί σας. Καλή επιτυχία στο έργο όλων μας, και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αν θέλουμε πραγματικά να ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, για να βγεί στο τέλος ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ."


Κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών για τα μέλη των επιτροπών του Δήμου Πειραιά, ο Αντώνης Καλογερόγιαννης εξελέγη τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά συγκεντρώνοντας 35 ψήφους ( ισοψήφισε στην πρώτη θέση με τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κο Σταύρο Ελληνιάδη ).

Γραφείο Προβολής και Ενημέρωσης
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
contact@pireasoloimazi.gr