Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πολυιατρεία Πειραιά Παν. Μελάς

Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που ίδρυσε ο αείμνηστος Παναγιώτης Μελάς, ιατρός καρδιολόγος, πρόεδρος του Ιατρ. Συλλόγου Πειραιά και δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας , μετά τα εγκαίνια και την μετονομασία των δημοτικών πολυιατρείων του Πειραιά και την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΡΝΗΣΗ από πλευράς του Δήμου στο αίτημα μας να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, απευθύνεται δημόσια στους Πειραιώτες προς αποκατάσταση της αλήθειας.


Ψευδώς ισχυρίστηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος ότι η πρόταση για να τιμηθεί ο αείμνηστος Παναγιώτης Μελάς είναι δική του. Είναι πρόταση του συνδυασμού που ίδρυσε ο Παναγιώτης Μελάς και έχει επανειλημμένως αποτυπωθεί και στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου από τις αρχές του 2011. (Θυμίζουμε ενδεικτικά δελτίο τύπου από το 2012 http://www.pireasoloimazi.gr/2012/11/blog-post_28.html με βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=PBx8_HK7uto#t=27 ) .

Έστω και καθυστερημένα ( λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου ) υλοποιήθηκε. Και για αυτό αξίζουν έπαινοι και στον καθηγητή κο Σταυριανέα , αντιπρόεδρο της ΚΟΔΕΠ και στην πρόεδρο κα Καλαγιά.

Η συγκεκριμένη στιγμή αποτελούσε κορυφαία στιγμή εκδήλωσης τιμής στον άνθρωπο, ιατρό, φίλο ( για όσους ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φίλοι του ) αλλά και για τον πολιτικό, τον αυτοδιοικητικό Παναγιώτη Γρηγ. Μελά, τον ιδρυτή του συνδυασμού μας.

Σεβόμενοι την μνήμη του , δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο.

Μέχρι εδώ.

Τάκη μας λείπεις , λείπεις σε όλους τους πραγματικούς φίλους .




Γραφείο Τύπου και; Ενημέρωσης

«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»


www.pireasoloimazi.gr
contact@pireasoloimazi.gr