Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας

Την Δευτέρα 27/1/2014, η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της , παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού .

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. 
Πιο πολύ τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στον ίδιο και την δημοτική κίνηση "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" και τους ζήτησε να προσπαθήσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αλλάξουν την πόλη, να αποκτήσουμε τον Πειραιά που μας αξίζει.








Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο επίτιμος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κος Κουβάτσος Παν, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και Γραμματέας Εμπορίου των  ΑΝ.ΕΛ. κος Ζησιμάτος Γεώργιος, η Διαμερισματική Σύμβουλος κα Αθανασίου Λίνα, ο Γραμματέας Συνδικαλισμού των ΑΝ.ΕΛ. κος Καλλέργης Βαγγέλης, ο Γραμματέας Κινητοποίησης ΑΝ.ΕΛ. κος Ιωαννίδης, η πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. κα Ιωαννίδου Ξένια, ο πολιτευτής κος Αμιραλής Ελευθέριος,  ο πολιτευτής κος Γεωργόπουλος Κ., ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου -Δραπετσώνας κος Αντωναράκης Νικόλαος με τους Ανεξαρτήτους Πολίτες Κερατσινίου - Δραπετσώνας, η τομεάρχης ΑΝ.ΕΛ. Α Πειραιά κα Παπαγγέλου  Ευδ, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο επιχειρηματίας κος Γαλάτης, η υποψήφια Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κα Αντωνοπούλου Ηλέκτρα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος κος Θεοδωρολέας Δημήτριος .