Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Θα παραδώσει τα κλειδιά στον Τόμσεν ;

Εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα, η κατοχική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι πρόκειται να τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας – κινητικότητας δημοτικοί υπάλληλοι που υπηρετούν στην δημοτική αστυνομία, σχολικοί φύλακες και ακολουθούν και άλλοι. 

Εντελώς αναίτια και δίχως λογική, οδηγούνται σε πλήρη αποδιοργάνωση δημοτικές υπηρεσίες, πλήττονται καίρια κατοχυρωμένοι θεσμοί, οδηγούνται σε στραγγαλισμό οι τοπικές κοινωνίες. Μετά το ξαφνικό μαύρο στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, την περιφρόνηση των δικαστικών αποφάσεων του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, ακολουθεί τώρα ο ξαφνικός θάνατος για χιλιάδες υπαλλήλους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Και ποιό το όφελος ; Από τους 620.000 περίπου δημοσίους υπαλλήλους , ασχολούμαστε με τους 72.000 υπαλλήλους που απασχολούνται στην τοπική αυτοδιοίκηση ! Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί καμία αξιολόγηση, χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό, αποφασίζουν εν μια νυκτί να αρχίσουν την αποδόμηση των δήμων και των υπηρεσιών τους.

Μέχρι τώρα για ότι πήγαινε στραβά στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έφταιγε ο Υπουργός ( Μανιτάκης ) κι όχι ο κατοχικός πρωθυπουργός,,,,,,,,,, έτσι ισχυριζόταν ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος……. Τώρα που άλλαξε ο Υπουργός, τι έχει να πεί ;;

Απλά του λέμε……. Τι Μανιτάκης……. Τι Μητσοτάκης……….. Εκτελεστικά όργανα είναι του κατοχικού πρωθυπουργού Βαγγέλη … Σαμαρά και των ξένων κατακτητών.

Καλούμε τον Δήμαρχο να αντιδράσει, να σταματήσει να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην επαναλάβει τα λάθη του πρόσφατος παρελθόντος όπου έφυγαν από τον Δήμο Πειραιά αρκετοί υπάλληλοι χωρίς εκείνος να αντιδράσει. Καλούμε τον Δήμαρχο να συμμετέχει στην τήρηση των αποφάσεων της ΚΕΔΕ και να μην εξακολουθεί να στηρίζει ως άλλος κομματάρχης το κόμμα του αλλά ως Δήμαρχος τους δημότες του και τους εργαζομένους του Δήμου Πειραιά.

Δεν θα του επιτρέψουμε να παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου μας στον Τόμσεν και στον Ράιχενμπαχ !!


Αντώνης Καλογερόγιαννης
Επικ. Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
Δημοτικός  Σύμβουλος Πειραιά

Εκτελεστικός Γραμματέας  Αυτοδιοίκησης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»