Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Θέλουμε διεκδικήσεις στις πράξεις και όχι στα λόγια..



Σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού “Πειραιάς όλοι μαζί», μέσω του Δημοτικού Συμβούλου κου Αντώνη Καλογερόγιαννη, στο δημοτικό συμβούλιο, για το ιστορικό αρχείο του λιμανιού και τη δημιουργία από τον ΟΛΠ , κάποιας ΜΚΟ για την διαχείρισή του, ο δήμαρχος ανέφερε τη γνωστή τοποθέτησή του (που διαμόρφωσε μετά από αλλεπάλληλες δια-παραταξιακές επιτροπές), ότι το Λιμάνι δεν πωλείται και ότι η πόλη δεν διαχωρίζεται από το λιμάνι.



Βέβαια, οι διεκδικήσεις του δήμου προς τον ΟΛΠ, εκτός από κάποια πρόστιμα, σχετικά με τις καταπατήσεις και χρήσεις γης, έχουν μείνει στα λόγια.. λόγια που δεν τσιγκουνεύεται σίγουρα ο δήμαρχος κος Μιχαλολιάκος. Σε κάθε περίπτωση, όποια καθυστέρηση ή χρονοτριβή από μεριάς της δημοτικής αρχής, θεωρούμε ότι αποτελεί πολιτική πράξη, που στερεί από τους Πειραιώτες τα αυτονόητα.



Στα πλαίσια αυτά, καλούμε άμεσα την δημοτική αρχή και τον κο Μιχαλολιάκο, να τοποθετηθεί αναλυτικά σχετικά με τις δράσεις που σκοπεύει να πράξει, σχετικά με το ιστορικό αρχείο του Λιμένα, αλλά και να μας ενημερώσει αναλυτικά σχετικά με τα αντικείμενα και τους τρόπους διεκδίκησης από τον ΟΛΠ.