Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

«Ανοικτή επιστολή προς τους υποψήφιους δημάρχους Πειραιά»

Ανεξάρτητη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Αξιότιμοι συνυποψήφιοι και συμπολίτες,

Με δεδομένη την ιστορία, τον πολιτισμό της πόλης μας και την φυσική της ομορφιά αλλά και τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουνε την χώρα μας και ειδικότερα τον δήμο μας, προτείνουμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου:

  • Να μην προκληθεί αφισορύπανση στην πόλη μας, αλλά να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προβολής (ν. 3870/2010). Ας μην κάνουμε την πόλη μας χειρότερη απ’ ότι ήδη είναι.
  • Να μην ξοδευτούν χρήματα αλόγιστα και ανεξέλεγκτα, όπως εξάλλου προβλέπεται από την απόφαση 46511/13.08.2010 του Υπουργείου Εσωτερικών. Αρκετά προκλήθηκαν και προκαλούνται οι Πειραιώτες από υπέρμετρες δαπάνες και σπατάλες, δεν χρειάζεται άλλη πρόκληση υπερβολής και νεοπλουτισμού.
  • Να δοθεί μάχη επιχειρημάτων, ιδεών και προγραμμάτων, τρόπων δράσης και εξεύρεσης λύσεων πάντα σκεπτόμενοι το καλό του Πειραιά. Γιατί στον Πειραιά ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Και την προηγούμενη, αλλά κυρίως την επόμενη ημέρα, πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, για έναν Πειραιά με προοπτική και ελπίδα.

Από το γραφείο ενημέρωσης συνδυασμού «Πειραιάς…. Όλοι Μαζί»