Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ανάπτυξη - Σύγχρονος Δήμος - Πειραιάς Όλοι Μαζί

Η δημοτική παράταξη «Πειραιάς Όλοι Μαζί», υπό την ασφυκτική πίεση της οικονομικής κρίσης, θεωρεί την επιτάχυνσης της ανάπτυξης ως μοναδική διέξοδο από αυτή. Στα πλαίσια αυτά, η χρήση της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας μπορεί να αποδειχθούν ως ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για την ενίσχυση των υπαρχόντων δράσεων του δήμου μας.

Σημείο αναφοράς για τις τεχνολογίες που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και της τεχνογνωσίας που αποκομίστηκε, αποτέλεσε το συνέδριο με θέμα «Σύγχρονος Δήμος 2010» που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 8 & 9 Μαΐου 2010 και η έκθεση τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε παράλληλα.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση από όλη την Ελληνική επικράτεια, όπου κατέθεσαν την εμπειρία τους από τη χρήση νέων τεχνολογιών. Στα πλαίσια της έκθεσης καταγράψαμε καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα του δημότη. Οι λύσεις που παρουσιάστηκαν ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία της πράσινης τεχνολογίας, ενέργειας, οδικής ασφάλειας, σήμανσης, στάθμευσης, ανακύκλωσης, εξοπλισμού καθαρισμού και άλλα

Η παράταξη μας πιστεύει στην ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση, και με δεδομένη την ευαισθησία για το περιβάλλον και τον δημότη, κατέγραψε όλες τις τεχνολογικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στην εν λόγω έκθεση και τις απέδωσε στις δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας με ηλεκτρονικά μέσα (CD RΟΜ).


Από το γραφείο ενημέρωσης συνδυασμού «Πειραιάς…. Όλοι Μαζί για Μια Νέα Αρχή»
http://pireasoloimazi.blogspot.com/

τηλ. 210 4194258, φαξ. 210 4194259