Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Bεβαίωση και καταβολή προστίμου


Σε προ ημερησίας συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης, επανέφερε το θέμα βεβαίωσης και καταβολής προστίμου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την παραμονή του προεκλογικού περιπτέρου του στην Πλατεία Κοραή.
Σε ερώτηση επί του ιδίου θέματος τον μήνα Δεκέμβριο, που είχαν υποβάλλει οι άλλοι συνδυασμοί της ελάσσονος μειοψηφίας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών είχε δεσμευθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο πως θα ενημέρωνε εγγράφως το κόμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αν δεν συμμορφωνόταν μέχρι το τέλος του έτους, θα επέβαλλε το πρόστιμο που αναλογεί .
Στην επαναφορά του θέματος από τον συνδυασμό μας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ....... απλά .......ΔΕΝ απάντησε !
Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε το ύψος του προστίμου που θα επιβληθεί στο κυβερνών κόμμα για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου επί της Πλατείας Κοραή από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι τουλάχιστον και σήμερα (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος) !!! Ακόμα κι αν μετακινήσουν το προεκλογικό κιόσκι σήμερα........... ο δήμος μας έχει όλο το δικαίωμα να επιβάλλει πρόστιμο για διάστημα 4 μηνών κι έτσι να μην έχει διαφυγόντα κέρδη! Δεν είναι δίκαιο για τους μικροπωλητές και καταστηματάρχες να διώκονται για καταπάτηση χώρου από τον δήμο και παράλληλα να παραβλέπεται επιδεικτικά η βεβαίωση προστίμου επειδή αφορά το οποιοδήποτε κυβερνόν κόμμα.
Από το γραφείο ενημέρωσης συνδυασμού «Πειραιάς…. Όλοι Μαζί για Μια Νέα Αρχή»
http://pireasoloimazi.blogspot.com/