Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά ( ΚΟ.Δ.Ε.Π.) λειτουργεί Κοινωνικό Φαρμακείο το οποίο καλύπτει εντελώς δωρεάν τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. αλλά και όποιον πολίτη πληρεί τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα χορήγησης δωρεάν φαρμακευτικού υλικού.
Χάρη στην εθελοντική συμμετοχή του ιατρού κου Τζαγκαράκη Φραγκίσκου αλλά και της Βοηθού Φαρμακείου κας Χαριτοπούλου Μαίρης , το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως την 1:00 μ.μ. . Η δε λειτουργία του είναι πλήρως μηχανογραφημένη με καταγραφή εισερχομένων και εξερχομένων φαρμάκων κι αυτό χάρη στη συμβολή των εθελοντών ιατρών αλλά και του προσωπικού της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Επίσης , το Κοινωνικό Φαρμακείο συνεργάζεται με άλλες αντίστοιχες δομές στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής για την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσοτέρων Ελλήνων.
Σημαντική η συνεισφορά των Φαρμακείων της πόλης του Πειραιά που παρέχουν δωρεάν φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών αλλά πιο σημαντική η συνεισφορά των απλών πολιτών που μας φέρνουν από το σπίτι τους οτιδήποτε υγειονομικό υλικό και φάρμακα δεν χρησιμοποιούν. 
Με γνώμονα το καλό των δημοτών προσπαθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του πληθυσμού.

ΚΟντά στους ΔημότΕς του Πειραιά