Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Τα παιδιά κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Ο Σύλλογος Γονέων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και οι μαθητές του Σχολείου αποφάσισαν να συλλέξουν ρούχα ώστε αυτά να διατεθούν σε οικονομικά αδύναμες ελληνικές οικογένειες.  
Μετά από ενέργειες του επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" και Δημοτικού Συμβούλου Αντώνη Καλογερόγιαννη ,  ο σύλλογος γονέων  αποφάσισε να διαθέσει το σύνολο των ρούχων στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. η οποία θα φροντίσει για την διανομή τους σε οικογένειες της πόλης του Πειραιά.
Η κίνηση των παιδιών και των γονέων τους είναι αξιέπαινη και χρήζει πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας,  ο μόνος τρόπος για να επουλώσουμε πληγές είναι να  νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο και να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη . Όπως ακριβώς έκαναν οι μικροί μαθητές του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. 
Ευχαριστούμε πολύ  και τους ανώνυμους μαθητές που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλει η ΚΟ.Δ.Ε.Π. για να ανακουφίσει τους οικονομικά αδύναμους Πειραιώτες  αλλά και το Σύλλογο Γονέων ( ιδιαίτερα την πρόεδρο κα Χαρά Χολέβα ) που ευαισθητοποίησαν τους μικρούς μαθητές.

ΚΟντά στους ΔημότΕς του ΠειραιάΓραφείο Ενημέρωσης
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"