Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα και ΚΟ.Δ.Ε.Π
                                                                         


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
Ο θεατρικός Οργανισμός «ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΈΦΥΡΑ» και ο   Νίκος Δαφνής σας προσκαλούν να διασκεδάσετε παρακολουθώντας την παιδική θεατρική παράσταση «ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ ΛΥΣΗ» στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Κάτω από την Γέφυρα (ακριβώς κάτω από τη γέφυρα της λεωφ. Βεΐκου στον Ηλεκτρικό Σταθμό Νέου Φαλήρου )
Η  πρόσκληση αφορά  δικαιούχους της ΚΟ.Δ.Ε.Π. του Δήμου Πειραιά και διανέμεται από τα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π ( Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, Πειραιάς )

Τηλ  θεάτρου : 210 4816 200  ( απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία μέχρι την παραμονή της παράστασης  )

----------------------------------------------------------------------------------------------------
       Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, με γνώμονα ότι και ο πολιτισμός είναι «τροφή» προσφέρει σε άπορες οικογένειες με παιδιά, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ ΛΥΣΗ», που παίζεται στο Θέατρο «Κάτω απ’ τη Γέφυρα».

       Η ευαισθησία του θεατράνθρωπου Νίκου Δαφνή, που επί 20 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια τον πολιτισμό στην πόλη του Πειραιά, ήταν καταλυτική στην υλοποίηση της προσφοράς χαράς, διασκέδασης και μάθησης στα παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών του Πειραιά.

        Συγκεκριμένα, θα διατεθούν 60 προσκλήσεις δύο ατόμων, για την παιδική θεατρική παράσταση «ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ ΛΥΣΗ», που παίζεται κάθε Κυριακή 12:00 το μεσημέρι , από τις 20 Μαρτίου 2016 έως και τις 24 Απριλίου 2016.

            Οι προσκλήσεις θα διατεθούν από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.                    (Ελ. Βενιζέλου και  Ζωσιμάδων 11, 4ος όροφος), από τις 18/3/2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 10.00 έως 14.00, σε οικογένειες με παιδιά, που έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο, που τηρείται στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

       Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. στέκεται δίπλα στους Πειραιώτες, που έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο. Γιατί και το θέατρο είναι «τροφή» και το έχουν ανάγκη, ειδικά τα παιδιά.