Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Οι τα φαιά φορούντες και περί ηθικής λαλούντες



Όλοι θυμόμαστε στο Δήμο Πειραιά, την αποτυχημένη προσπάθεια του Δημάρχου να επιχορηγήσει με ποσό 10.000 € μια ….. ανύπαρκτη Μ.Κ.Ο. , ώστε να βοηθηθεί το εθελοντικό κίνημα στην πόλη μας. Όλοι θυμόμαστε ότι τον Ιούλιο του 2012 αναγκάστηκε ο Δήμαρχος να ανακαλέσει την απόφαση του για αυτήν την επιχορήγηση δεχόμενος σφοδρή κριτική από όλες τις πλευρές της αντιπολίτευσης αλλά και από δημοτικούς συμβούλους του δικού του συνδυασμού.



Μάλιστα τότε, και μετά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει για την ανύπαρκτη Μ.Κ.Ο. , είχε κατατεθεί και επιστολή από τα μέλη της Μ.Κ.Ο η οποία δεν αποδεχόταν το επιχορηγούμενο ποσό και το θέμα έληξε με την……. άτακτη υποχώρηση του Δημάρχου .

Δυστυχώς όμως …….. το θέμα σταμάτησε για τα μάτια του κόσμου. Κι ο Δήμαρχος έκανε πράξη το γνωστό «έχουνε γνώση οι φύλακες»……….. Προσπάθησε , και κατάφερε, να δίνει χρήματα ( τα όποια χρήματα ) σε άνθρωπο που ανέλαβε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά και ο οποίος προσφέρει έργο από τις 31/10/2012 με απόδειξη παροχής υπηρεσιών. (σχετική απόφαση 69/31-10-2012 ΚΟΔΕΠ), όπως αποκάλυψε στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνιος Καλογερόγιαννης, επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Και αντί απαντήσεων ο Δήμαρχος επέλεξε την τακτική των ύβρεων και της αήθους προσωπικής επίθεσης, όπως είναι καταγεγραμμένο και στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου. Το περίεργο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος αποτελούσε και ιδρυτικό μέλος της Μ.Κ.Ο την οποία και προσπάθησε , μάταια, να επιχορηγήσει ο Δήμαρχος ! Τελικά, κι ο εθελοντισμός μετριέται με ……αργύρια !!!!!

Ο όλος χειρισμός στην υπόθεση αυτή δεικνύει το ήθος (;) του ανδρός.

Ότι δεν μπόρεσε να πετύχει μέσω των …… διαφανών διαδικασιών του Δημοτικού Συμβουλίου το πέτυχε από την …… πίσω πόρτα μέσω της ΚΟΔΕΠ. Κι έτσι πίστευε ότι όλα είναι « μέλι γάλα ». 

Ο Δήμαρχος αυτός δεν δικαιούται να ομιλεί περί ηθικής . Ο άνθρωπος που με βάση τα λεγόμενα του ιδίου , επί σειρά ετών έδινε πολιτικά ναρκωτικά στους πολίτες αυτού του τόπου και συμμετείχε ενεργά στην καταστροφή της χώρας μας, δεν δικαιούται να ομιλεί περί ηθικής. Ο άνθρωπος που ακολουθεί τακτικές επικίνδυνες για την πόλη μας δεν δικαιούται να ομιλεί περί ηθικής. 

Απαιτούμε διαφάνεια στην πράξη , χορτάσαμε από υποκριτές και φαρισαίους, φαφλατάδες και κομπολογάδες.


Γραφείο Τύπου &  Ενημέρωσης 
«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
www.pireasoloimazi.gr             contact@pireasoloimazi.gr


Για όσους δεν θυμούνται, θυμίζουμε τα γεγονότα όπως είχαν καταγραφεί τότε .