Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Επαγγελματίες υπο διωγμό


    Μετά την «βίαιη καθαίρεση» αρκετών ενημερωτικών πινακίδων το προηγούμενο διάστημα από την δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου, ήρθε η ώρα του εισαγγελέα για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας.

          Εντελώς παράτυπα, παράνομα, άδικα και αντιδημοκρατικά ο μνημονιακός Δήμαρχος του Πειραιά σύρει στα δικαστήρια ιατρούς, δικηγόρους, ασφαλιστές διότι «άκουσον άκουσον» δεν τήρησαν την εντολή του να κατεβάσουν τις ενημερωτικές ταμπέλες από τα μπαλκόνια τους και «πήγαν κόντρα στην εντολή του Μιχαλολιάκου του μεγαλοπρεπούς».

           Αν και όλοι που τόλμησαν να μην υπακούσουν έχουν κάνει ένσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και περιμένουν να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή ώστε να παρθεί απόφαση, σύρονται σε ανακριτές του Πταισματοδικείου να απολογηθούν ως κατηγορούμενοι για πολεοδομική παράβαση !!!
      Μα καλά, που πήγαν οι δημοκρατικές ευαισθησίες του Δημάρχου ; Ουδείς δικαιούται να κατηγορηθεί δίχως να έχει συζητηθεί η ένσταση του !

        Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» δημοτικός σύμβουλός Αντώνης Καλογερόγιαννης προτείνει την άμεση ανάκληση όλων των κλήσεων κατηγορίας προς το Πταισματοδικείο Πειραιά από τις Υπηρεσίες του Δήμου. Προτείνεται η σύντομη εξέταση όλων των ενστάσεων από την αρμόδια επιτροπή της Πολεοδομίας καθώς και η αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς του Δημάρχου «εις τάξη».

           Στις πολύ δύσκολες μέρες που ζούμε, υπό τροϊκανή κατοχή και συγκυβέρνηση, οι επαγγελματίες της πόλης διώκονται.. ενώ έχουν ανάγκη από εργασία, έχουν ανάγκη από πελάτες, έχουν ανάγκη να επιβιώσουν. Ακόμα και η μικρότερη ενημερωτική πινακίδα επί της προσόψεως του κτιρίου συμβάλλει στην εξεύρεση έστω και αυτών των λιγοστών πελατών. Ακόμα και οι -κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου- αντιαισθητικές και ακαλαίσθητες επιγραφές, δίνουν μικρή ώθηση στην απασχόληση των επαγγελματιών της πόλης μας.

           Προτείνουμε στον Δήμαρχο να μην συμβάλλει άλλο στην επαγγελματική και οικονομική εξαθλίωση των πολιτών του Πειραιά, πράγμα που το κάνει καλά, άλλωστε, η συγκυβέρνηση που τόσο ένθερμα υποστηρίζει… Αρκετά έκανε μέχρι τώρα και αυτός και η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά !!!


Υ.Γ. Να θυμίσουμε στον μνημονιακό Δήμαρχο ότι επί χρόνια διατηρούσε γραφείο πολιτικό σε κεντρικότατο σημείο με τεραστίων διαστάσεων πινακίδα στο μπαλκόνι του και ουδείς τον είχε ενοχλήσει να την καθαιρέσει, ούτε ο ίδιος, αν και βουλευτής, τηρούσε τη νομιμότητα, που σήμερα ισχυρίζεται ότι επιβάλλει !!! Δυο μέτρα και δυο σταθμά, ενδεικτικά του ανδρός !!!