Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Οι καλοί δήμαρχοι πρέπει να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση


Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη κο Γιώργο Ιωακειμίδη στο Δημαρχείο της Νίκαιας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ο.Τ.Α. και ειδικά οι Δήμοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αλλά και του Πειραιά. Στα πλαίσια της συνάντησης, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση, τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών αλλά και την κοινωνική πολιτική προς τους δημότες.
Άλλωστε,  οι πετυχημένες Δημαρχιακές θητείες του Γιώργου Ιωακειμίδη στο Δήμο Ρέντη αλλά και η θεαματική βελτίωση των οικονομικών του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, την τελευταία διετία, όχι απλώς δεν μπορούν να αγνοηθούν αλλά κατά κοινή ομολογία αποτελούν πρότυπο άσκησης δημαρχιακών καθηκόντων. Είναι επίσης σαφές ότι κάθε ανταλλαγή απόψεων που αφορά τα κοινά προβλήματα των όμορων δήμων είναι πάντα εποικοδομητική και συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων προς όφελος των δημοτών.





Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
www.pireasoloimazi.gr
contact@pireasoloimazi.gr
Τηλ: 210 4194258 FAX: 210 4194259