Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Συνεδρίαση Συμβουλίου 26ης Ιουλίου

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα προ ημερησίας διάταξης θέματα που έθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς όλοι μαζί" και Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης.



Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ζήτημα της αγοράς (με απ΄ ευθείας μάλιστα ανάθεση) στεφανιών κηδείας αξίας 1.400 € για τις ανάγκες του τμήματος δημοσίων σχέσεων του Δήμου Πειραιά. Η μέχρι τώρα πρακτική που ακολουθούσαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ήταν η αγορά ενός μεμονωμένου στεφάνου κάθε φορά που αυτό ήταν απαραίτητο για την εκπροσώπηση του Δήμου μας. Και μάλιστα, κάθε φορά το θέμα ερχόταν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τώρα, επιλέχτηκε ένα συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο μπορεί και να έχει προεισπράξει το ποσό (περιμένουμε να το ξεκαθαρίσει η Δημοτική Αρχή) . Αυτό , εάν έχει γίνει, δείχνει οτι οικονομικά η κατάσταση στο Δήμο μας είναι σε άριστη κατάσταση ! Αφού μπορούμε και προπληρώνουμε προμηθευτές μας........... τότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι !



Θα επανέλθουμε για το συγκεκριμένο θέμα με νεότερα στοιχεία, όταν και εάν μας δοθούν απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.