Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του κου Καλογερόγιαννη για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου

Σε ένα κλίμα καθαρά πολιτικό , που ξέφυγε από τα στενά αυτοδιοικητικά πλαίσια , πετύχαμε ως ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός , δίχως οποιαδήποτε κομματική ή άλλου είδους στήριξη, και το τονίζουμε αυτό, να εκπροσωπηθούμε στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το καλό του Πειραιά μας.

Ιδεολογικές πλατφόρμες συνεργασίας υπάρχουν και δεν είναι άλλες από την αγνή αγάπη και το ενδιαφέρον για την πόλη μας. Αυτό και μόνο αρκεί για να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε άλλη διαφορά και να εργαστούμε ΟΛΟΙ για το κοινό συμφέρον.

Όσον αφορά στη στάση που θα κρατήσουμε ως δημοτική κίνηση στον δεύτερο γύρο των εκλογών, επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει προ μηνός ,δηλαδή ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει κατά συνείδηση , σκεπτόμενος το καλό της πόλης μας αλλά και την αντίσταση που πρέπει να προβάλλει σε μνημονιακές πολιτικές και πολιτικούς.

Ευχόμαστε, από τώρα, καλή επιτυχία στο έργο όποιου και αν εκλεγεί και δηλώνουμε ότι θα μας βρει δίπλα του, συμπαραστάτες στα θετικά και απέναντι του, αντιπάλους στα αρνητικά.

Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης