Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ανεξάρτητη Δημ. Παράταξη "Πειραιάς Όλοι Μαζί Για Μια Νέα Αρχή"


17 Μαΐου 2010

Σε απάντηση κάποιων δημοσιευμάτων που αναφέρουν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κος Καλογερόγιαννης Αντώνιος εκπροσωπεί το ΛΑ.Ο.Σ. στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκπροσωπεί τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που ίδρυσε ο αείμνηστος Παναγιώτης (Τάκης) Γρηγ. Μελάς, ιατρός καρδιολόγος, κι ο οποίος είχε κατέλθει ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2006.

Ο κος Αντώνιος Αχιλ. Καλογερόγιαννης παραμένει πιστός στο όραμα του ιδρυτή του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» για μια ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, μακριά από παιχνίδια πολιτικής και κεντρικούς ελέγχους εξουσίας.

Παραμένει πιστός στο όνομα του συνδυασμού, πώς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, από όπου κι αν προερχόμαστε, μπορούμε να κάνουμε ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, που η πόλη μας την έχει ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες αναφορές έγιναν εκ παραδρομής και αναμένουμε την διόρθωση των λανθασμένων δημοσιευμάτων, και την αποκατάσταση του Κου Αντώνη Αχιλ. Καλογερόγιαννη ως εκπροσώπου της ανεξάρτητης παράταξης "Πειραιάς Όλοι Μαζί" στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Από το γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης δημοτικού συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

http://pireasoloimazi.blogspot.com/

τηλ. 210 4194259, φαξ. 210 4194258