Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21/12/2009, βρέθηκε λύση και κοινός τόπος συμφωνίας εργαζομένων – δημοτικής αρχής και ξεκίνησε ο καθαρισμός της πόλης μας.

Συμφωνήθηκαν τα αυτονόητα!!! Αυτά που η δημοτική παράταξη «ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» δια του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Καλογερόγιαννη υποστήριζε από την αρχή. Παραθέτουμε αυτούσιο μέρος της ανακοίνωσης που είχαμε εκδώσει στις 18/12/2009 - Ο συνδυασμός μας "ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ" συντάσσεται ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ μιας ξεχωριστής υπηρεσίας οδοσάρωσης, όπως άλλωστε υποστηρίζει και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά και ο Σύλλογος Εργατών Τεχνιτών Υπαλλήλων Δ.Π. «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», που θα έχει ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και θα αποτελεί προϊόν διαλόγου με τους εργαζομένους, που αποτελούν και την κινητήρια δύναμη του Δήμου.

Η δημοτική αρχή, ανίκανη να αντιδράσει, σύρθηκε από τις εξελίξεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να αφήσει τη πόλη μας βρώμικη, εν μέσω χριστουγεννιάτικης περιόδου, και να απαξιωθεί για μια ακόμα φορά στα μάτια των συνδημοτών μας.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι ως συνδυασμός από την απόφαση που πάρθηκε και ταυτόχρονα εντελώς απογοητευμένοι από τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής του κου Φασούλα, που έλαμψε για μια ακόμα φορά με την απουσία του από τα δρώμενα της πόλης της οποίας θέλει να λέγεται Δήμαρχος.