Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Συντροφιά με τον...Ζήκο...και την πανσέληνο.



Αυγουστιάτικο βράδυ στο Βεάκειο θέατρο , με την ομορφότερη πανσέληνο του έτους να φωτίζει τον όμορφο Πειραιά μας, απολαύσαμε μια καταπληκτική παράσταση με υπέροχες ερμηνείες και εκλεκτούς πρωταγωνιστές. «Της κακομοίρας» ή αλλιώς «Ο Μπακαλόγατος», που είχε ερμηνεύσει αξέχαστα ο Κώστας Χατζηχρήστος, παρουσίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης με εκλεκτούς συμπρωταγωνιστές τον Τάσο Κωστή, τον Γιώργο Λέφα, τον Θανάση Τσαλταμπάση, την Χριστίνα Τσάφου κ.α.
Η εξαιρετική παράσταση, το μαγευτικό περιβάλλον με το αυγουστιάτικο ολόγεμο φεγγάρι και το φιλότιμο των παιδιών της ΚΟΔΕΠΑΠ που παραμένουν απλήρωτα επί 10 και πλέον μήνες, έσωσαν κι αυτή την Αυγουστιάτικη βραδιά για τον Πειραιά μας.
Μεταξύ των θεατών κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης που συνεχάρη θερμά τους πρωταγωνιστές στο τέλος της παράστασης, και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Εφη Καλλέργη (φαρμακοποιός), Παναγιώτης Κρεμυζάς (ιδ. υπάλληλος), Πέτρος Βιολάκης (πολιτικές επιστήμες),Κορίνα Ρόπου- Καλογερόγιαννη (καθηγήτρια) και Σταμάτης Σταθάκης (μηχανικός).